A megújuló iskoláért
HEFOP-3.1.3-05/1.-2005-10-0387/1.0

Batsányi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
Csongrád

Rendezvények

Kezdőlap
Bemutatkozás
Rendezvények
Kompetenciaterületek
Megvalósítás
Pedagógusoknak
Szervezéshez
Eredmények
Galéria

A projekt nyilvánosságát és szűkebb-tágabb környezetünk tájékoztatását a helyben szervezett iskolai, városi és regionális rendezvényeken, valamint a projekt során kifejlődött "jó gyakorlatok" külső rendezvényeken, híradásokban történő megjelenésével, valamint e honlappal kívánjuk biztosítani.

Belső továbbképzés, 2006. október:
A tantestület érdeklődő tagjai egy egész délutános komplex tréning keretében kipróbálják a kooperatív tanítási technikákat. A jó hangulatú, nagyon eredményes képzés fotói emlékeztetnek bennünket a kipróbált módszerekre.

Nyílt nap, 2006. november:
Szülők, és a beiskolázási körzet érdeklődő diákjai ismerkedhetnek a projekt során alkalmazott tanulási módszerekkel (a nyílt napon készült fotók).

IKT Roadshow, 2007. november 13.
Az Educatio KHT-val közösen szervezett rendezvényre tágabb környezetünk  pedagógusait hívtuk meg. Közel negyvenen (Csongrád, Szentes, Szegvár, Kistelek, Felgyő, Bokros, Baks, Csanytelek tanárai) tisztelték meg rendezvényünket, ahol az SDT iskolai alkalmazása, az iskolánkban a  Hefop 3.1.3 projekt megvalósítása során kifejlődött jó gyakorlatok, valamint az új IKT eszközök lehetséges alkalmazása volt a téma. 
A rendezvény meghívója.
A rendezvényen készült fotók.

Televíziós tudósítás a projektről: 2008. január 23.
A Duna Televízió híradása a csongrádi iskolában folyó projektről, és a kompetencia alapú oktatásról.
híradóban a projektet érintő riport az adás utolsó negyedében hangzott el.

PDA a testnevelő zsebében
Borda Zsolt testnevelő egy kézi számítógép segítségével testnevelés órán alkalmazta az IKT technológiát. A jó gyakorlatról szóló beszámolója több rendezvényen is elhangzott, és cikke jelent meg az Inspiráció című szakmai lapban.

"A megújuló iskoláért" projekt záró rendezvény: 2008. január 24.
A két éves projektet lezáró rendezvényen az elért eredmények összegzéséről, a fenntartható fejlődésről, és a továbblépés lehetőségéről esett szó.
A rendezvény meghívója.
A rendezvényen készült fotók.
A rendezvényről tudósító televíziós felvétel a Csongrád Televízió honlapjáról elérhető,a híradó 7:20 percétől kezdődik a zárórendezvényről szóló riport.